Jdi na obsah Jdi na menu
 


Biografie (21)

29. 12. 2017

blessed_miriam_baouardy---kopie.jpg

Sv. Marie od Ukřižovaného Ježíše (1846 - 1878)

"Pak jsem viděla jakoby procesí tvořené kněžími, pannami, dobrými řeholnicemi. Kráčeli spolu, celí zářící Slávou po Boku svého Spasitele, z každé strany bylo množství andělů. A zástup nevinných dětí, podobných andělům, mladičkých panen, všechny ty čisté duše následovaly procesí a zpívaly. A zároveň jsem viděla jiné vyvolené duše, ponořené v extázi, v adoraci. Tady už mi chybí slova, abych popsala, co jsem viděla. Na vyvýšeném trůnu, který jsem mohla při své slabosti jen tušit, protože mě jeho záře oslňovala, jsem viděla mnoho jiných věcí, které nedokážu pochopit ani vyjádřit.
´Miriam, tato slavnost je stále nová a potrvá navěky,´ řekla mi mi ta panna, co mě doprovázela. ´Jednou se k ní připojíš, ale teď ještě ne, tvůj čas se ještě nenaplnil. Využij dobře svého života - je to jen pouhý okamžik, zatímco slavnost tady trvá věčně. Hlavně ve zkouškách a utrpení nikdy neztrácej víru, vrhni se vždy v slepé důvěře do Boží Náruče, a tak budeš blíž k Němu a k Nebi.´
Panna mi potom ukázala zemi, která byla jakoby ve sklepě, připadala mi... jak bych to řekla, asi jako pětifrank, nebo jablko? Nedokážu to popsat. Co vím, je, že celý vesmír byl uzavřený v tom malém kolečku. Jak jen se lidé mýlí! Kdyby jen tušili, že nejsou na této zemi nic víc než cestující a že mohou být v každém okamžiku přeneseni před Boží Soud!"

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář